Bez Çanta Baskılı Ve Baskısız - Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Bez Çanta Baskılı Ve Baskısız

Yıllardır plastik poşet kullanıyoruz. Kullandığımız poşetleri ise adeta doğaya terk ediyor, çevre kirlilikleri, suların kirlenmesi, doğadaki savunmasız canlıların zarar görmesi gibi sorunlara dolaylı ya da dolaysız olarak sebep oluyoruz. Ancak buna bir son vermek bizim elimizde.Bunun bir adımı olarak hayatımızın neredeyse her alanında yer alan plastik poşetler, çevreye verdiği zararlardan dolayı 2019 yılında parayla satılmaya başlanmıştı. Bir sene içinde yapılan araştırmalara baktığımızda ise plastik poşet kullanımının yüzde 75 azaldığını görüyoruz. Ne kadar güzel bir haber değil mi? Peki bu azalma nasıl oldu? Plastik poşetlerin yerini ne aldı? Bu soruları sorduğumuzda karşımıza en çok çıkan cevap elbette bez çanta kullanımı oldu.

Neden Bez Çanta?

Tek kullanımlık olmaması, farklı ebatlarda ve renklerde olması, baskılı ve baskısız seçeneklerinin olması bez çantaların yalnızca plastik poşet yerine değil, günlük hayatta da kullanılmasını olanaklı kılıyor. Plaja giderken havlumuzu, okula giderken defterimizi, spora giderken de eşofmanlarımızı bez çantalarımızda taşıyoruz artık. Firmalar, reklamlarını baskılı bez çanta kullanarak yapıyor, insanlar sevdiklerine onların fotoğrafının olduğu çantaları hediye ediyorlar. Farklı kumaş türleri kullanılarak üretilebilmesi, hem maliyet açısından, hem de kalite açısından oldukça güzel fırsatlar sunuyor bizlere.

Büyük reklam firmalarının reklamlarda kullandığı en büyük taktiklerden biri ürünü günlük hayatta görmemizi sağlamaktır. Caddedeki büyük reklam panolarında, televizyonlarda, en önemlisi de evimizde, iş yerimizde o ürünü görmek, en önemli reklam stratejisidir. Bunun için reklamcılar hazır plastik poşetler de parayla satılıyorken, baskılı bez çanta sayesinde bir taşla iki kuş vuruyorlar. Toptan üretim sayesinde ucuza imal ettikleri çantaları insanlara dağıtıyor, herkesin birer reklam panosu olmasını, böylece de ürünlerinin her yerde görülmesini sağlıyorlar. Böylece her yerde gördüğümüz ürüne gözümüz alışır ve onu satın almak isteriz. Marketten aldığımız market logolu çanta albenili ve göze çarpan bir çanta ise onu sık sık kullanır, o markete gitmek isteriz. Ayrıca doğaya zarar veren plastik poşetlerin aksine müşteriler kaliteli çantalarla pazar ve market alışverişini yapar, plastik poşet kullanarak çevreye zarar vermezler. Üstüne bir de şık çantalara sahip oluyorlar. Sonuç olarak hem müşteri, hem reklamcı, hem de satıcı mutlu oluyor.

Bir de hediye görevi gören çantalar var. Kedilere bayılan bir arkadaşınıza kedi baskılı bez çanta almaktan daha güzel bir hediye var mıdır? Ya da kendini motive etmeyi çok önemseyen arkadaşınıza üzerinde ‘Bugün Benim Günüm’ yazan bir çanta arkadaşınızın motivasyonunu daha da arttırmaz mı? Belki de onun için çizdiğiniz resmin baskısını yaptırıp hediye edebilirsiniz. Bunların hem pratik, hem oldukça düşünceli, ayrıca bütçe dostu hediyeler olduğunu gururla söyleyebiliriz.

Bir de sadelikten yana olan kişiler için baskısız bez çanta modelleri de mevcut. İstenilen renk ve kumaşta üretilebilen bu çantalar, şık ve kullanışlı olduğu için sık sık tercih ediliyor. Ayrıca geri dönüşüm yoluyla doğada tamamen kaybolabilen bu çantalar, oldukça doğa dostu. Üstelik bu çantalar yalnızca sadelikten yana olanlar için değil, çeşitli aktiviteler için de kullanılmaktadır. Baktığımız vakit bu günlerde birçok kurum çalışanlarına veya öğrencilerine çeşitli etkinlikler düzenlemekte, onları motive etmektedir. Ucuz ve geri dönüşüme uygun olduğundan toptan bez çanta satın alıp, bez çanta üzerine baskı atölyeleri gibi eğlenceli aktiviteler yapmaktadırlar. Kumaş boyaları, patates baskılar ve daha birçok teknik ile boyanan kumaş çantalar, günlük hayatta kullanışlı ve el yapımı olduğundan önemsenerek kullanılabiliyor. Bunun için tek yapmanız gereken baskısız bez çanta, boya ve hevesli insanlar.

Yapılan anket çalışmaları ve araştırmalar bez çantaların hızla plastik poşetlerin yerini aldığını, günlük hayatta kullanıldığını ve yakında modaya yön vereceğini göstermektedir. Kullanıcı dostu olması, ucuz olması, kumaş ve renk seçeneklerinin fazla olması günlük hayatta kullanımını hızla arttırmaktadır. Marketlerde, pazarlarda, mağaza ve gündelik yaşamda sıkça kullanılan bu çantalar, geri dönüştürülebilir malzemeden yapılmakta, çevreye zarar vermemektedir. Sizler de eğer hala bez çanta kullanmaya başlamadıysanız, hemen bir tane sipariş edebilir, en yakın marketten alabilir ya da arkadaşlarınızın size hediye etmesini bekleyebilirsiniz. Ya da bir saniye, belki de arkadaşınıza hediye eden kişi siz olmalısınız!

Telefon Yol Tarifi WhatsApp