Bez Çanta Kullanımı ?

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Bez Çanta Kullanımı ?

Artık günlük hayatımızda kullandığımız deri, güderi, rugan çantaların yerini çeşitli bez çantalar alıyor. En çok tercih edilen araç-gereç işlenmemiş ham bez ,koton,koton keten karışımı ,kanvas,branda,kaput bezi benzer biçimdebaşka kumaşlarda çanta yapımında kullanılmaktadır.

Bez çanta kullanımı her geçen gün artmakta ve kullanım alanı hızla yayılmaktadır. Marketlerde, ofislerde, magazalarda ve daha bir çok sektörde kullanılmaktadır.

Ham bez çantaların en önemli özelliği hafif olmaları ,yazın terletmeden ,ağırlık yapmadan kullanılmalarıdır.Ham bez çantaların bazıları yıkanabiliyor bazıları nemli bezle silinerek kolayca temizlenebiliyor.Bez çantaların tercih edilmelerinin bir başka nedeni sokakta olduğu kadar plajda ve tatilde kolayca kullanılabilmeleridir.Değişik renklerde değişik ebatlarda tercihe nazaran yan ve çapraz askılardan oluşan modelleride bulunuyor.Uzun yıllar kullanılabilen yıkandığında deforme olmayan bu bez çantalar bir oldukca ünlü firmanın tercih etmiş olduğu promosyon alanında kullandığı reklam materyalidir..

Telefon Yol Tarifi WhatsApp