Bez Çanta Kullanmanın Önemi

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Bez Çanta Kullanmanın Önemi

Herkes tarafından bilindiği üzere alışveriş çantalarında kullanılan plastik malzemenin doğaya zarar vermesini engelleyebilmek için poşetlere ücretlendirilme getirilmiş ve böylelikle gereksiz poşet kullanımını en aza indirmeyi amaçlamıştır. Bu uygulamanın başlaması 2019 yılı ile birlikte hayatımıza girmiş ve bu süreç içerisinde ileriye dönük olarak doğaya katkı sağlamaya başlayabildik. Çevre ve şehircilik bakanlığının açıklamaları doğrultusunda bu sadece atılmış olan ilk adım olacaktır. Birçok tüketim ürününde bu uygulamaya benzer çalışmalar hayatımızda yer alacaktır.

Doğa İçin Atılan Adıma Katkı Sağla

Son zamanlarda yaşanan birçok farklı iklime bağlı olaylar yaşamakta ve dünyanın korunmaya ne kadar muhtaç olduğunu görmekteyiz. Bunun için yapabileceğimiz en kolay şeylerden biri de kullandığımız eşyalardaki malzemelere dikkat etmek olacaktır. Daha uzun ömürlü sağlıklı ve doğa dostu olan eşyalar kullanmalı bu sayede doğal kaynakları koruma altına alabilmeli ve yaşanabilecek olumsuz iklim olaylarını en aza indirmeyi sağlamalıyız. Çevre ve şehircilik bakanlığının atmış olduğu poşette ücretlendirme adımına karşılık olarak ham bez çanta kullanımını tercih etmeli hem kendimizi hem doğayı koruma altına almalıyız.

Bez Çanta Kullanımda Kullanılan Malzemeler

Bez çantalar kullanılan kumaşların çeşitliliği ile birlikte birçok ana ham maddeden oluşabilmektedir. Bizim burada dikkat etmemiz gereken nokta ise kullanım amacımıza en uygun hangisi ise onu tercih etmeli ve gereksiz kullanımları en aza indirmeye çalışmamızdır. Bez çantalar; kenevir, keten, pamuk, bambu ve deriden oluşabilmektedir. Kenevirden yapılan kumaş nefes alan, ısıtan, nem geçirmeyen ve antibakteriyel özelliği bulunan özelliklere sahiptir. Keten kumaşlar nefes alabilen, dayanıklı, hafif, güve itici, serin tutma gibi özellikleri içerisinde barındırır. Pamuk ise doğada çözülebilen en iyi kumaşlardan. Bambu çok dayanıklı olması ile bilinir ve nem itici özelliğine sahiptir. Deri kullanımı hayvan içerikli olduğu için ülkemizde çok yaygın olarak kullanılmamaktadır. Bez çanta yapımında kullanılan çeşitli malzemeler kullanım açısından farklılık göstermesi yüzünden kullanıcının tercihine bağlıdır.

Bez Çanta Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Birçok farklı ham maddesi olan kumaşlardan elde edilen bez çantalarda aklımıza ilk gelen kaliteli üretici firmaya nasıl ulaşacağımız olmaktadır. Yeni çıkan kanun ile artık her yerde karşımıza bez çantalar çıkmaktadır ve ayırım yapmayı bazen önemsememekte olup sadece o an işimizi görmesi ile ilgileniriz. Bu da yapılan yanlışlardan biridir. Daha çok tüketmektense uzun ömürlü olan eşyaları seçmemiz gerekmektedir. Doğal kaynaklara zararlı olan malzemelerin yanında gereksiz kullanım da zarar vermektedir. Bu yüzden ham bez çanta alımında kullanım amacımıza uygun ve uzun ömürlü olmasına dikkat etmeliyiz. Ankara Tela Çanta- ham bez çanta olarak ihtiyaçlarınıza uygun olanı bulabilirsiniz.

Bez Çanta Temizliği Nasıl Yapılmalı

Kullanmakta olduğunuz çantaları rengine göre ayırarak diğer çamaşırlarınız ile kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Üzerindeki baskı solmaz kalitede olmakla birlikte kullanılan dikim şekli de yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Hatta kumaş tercihinize göre çoğu bez çanta ütü gerektirmeden kullanılabilir. Bu sayede temizlenmesi kolay ve kullanımı da rahat olmaktadır.

Neden Bez Çanta Tercih Edilmeli

Ham bez çantalarda kullanım kolaylığından bahsettik ve kullanım alanlarının ne kadar geniş olduğundan söz ettik. Bu sayede istediğiniz her alanda kendinize özel bir çanta alarak düşük maliyetle doğaya katkı sağlayabilirsiniz. Örneğin tüketim alışverişiniz için farklı, eşyalarınızı taşımak için farklı boyutlarda ve tasarımlarda bez çantalar tercih edebilirsiniz. Bunların en gözde olanı da bez sırt çantaları olmaktadır. Daha geniş kapsamlı markanızı temsil etmesi için bir aracı düşünüyorsanız bez çantalar hem daha dayanıklı olması açısında hem de farklı tasarımları ile göze batması açısından sizin için ideal bir reklam aracı olmaktadırlar. Bunu yanı sıra doğaya duyarlı olmanız da dikkat çekici olacaktır ve son zamanlarda yaşanan olumsuz doğa olayları yüzünden tercih sebebi olacaksınızdır..

Tela Bez Çanta Kullanımı Marka Değeri

Ankara tela bez çanta kullanımı kullanılan malzeme açısından diğer çantalara göre daha dayanıklıdır. Tamamen doğa dostu olan bu çantalar bir yıldan az bir süre içerisinde doğaya karışmaktadırlar. Bu sayede doğa dostu olmakta ilk sıralarda yer alırlar. Dayanıklı, antibakteriyel, su geçirmeyen özelliklerinin yanı sıra tercih edilmesinin en büyük sebebi de yüksek taşıma kapasitesi olmaktadır. Bu yüzden marka değeri daha yüksek bir alt yapı oluşturmaktadır. Bozulma göstermeyen yapısı sayesinde firmanızı daha iyi bir şekilde temsil edebilmektedir.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp