En Uygun Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

En Uygun Ham Bez Çanta

Son birkaç yılda doğaya karşı hassasiyetin artmasıyla beraber bez çanta kullanımı da arttı. Naylon poşetler markette, pazarda alış veriş merkezlerinde vb. birçok yerde her gün milyonlarca alınan ve çöpe atılan ürünler. Kısa süreli kullandığımız naylon poşetler doğada oldukça uzun sürede yok oluyor. Ayrıca tüketim çılgınlığı olarak da bizleri etkiliyor. Her insanın günde en az iki tane naylon poşet kullandığını düşünsek ülkemizde 160 milyon naylon poşet kullanımı tespit ederiz. Oldukça zararlı olan bu tüketimi engellemek için Türkiye'de son iki yıldır naylon poşetler ücretli hale getirildi. Bu şekilde de naylon poşet kullanımı azaltıldı. Naylon poşet yerine ne kullanacağız diyen çok fazla insan var. Sürekli kullanılabilen, katlanıp her yere girebilen ve oldukça şık olan bez çantalar marketlerde en büyük yardımcımız. En uygun ham bez çanta almak için birçok yere gidebilirsiniz. Bez çantalara talep arttığı için bu ürünlerin oldukça uygun fiyatlısı her yerde satılabiliyor. Bu şekilde her alışverişe çıktığınızda poşete para vermek zorunda da kalmazsınız. Direkt ham bez çantanızla giderek aldıklarınızı bu çantanın içine koyabilirsiniz.

Tek seferlik kullandığımız naylon poşetler doğada yüzlerce yılda ancak çözünebiliyor. Toprak ve hava kirliliğini önlemek, doğayı korumak ve insanlığın ilerleyişine zaman kazandırmak bizlerin elinde. Naylon poşet kullanımını neredeyse sıfıra indirerek tamamen bez çanta kullanabiliriz. Bez çantalar tamamen pamuktan üretilen ürünlerdir. Bu ürünler doğada kısa zamanda çözünür. Ayrıca tek kullanımlık değildir. Bez çantaları yırtılana, yıpranana kadar kolayca kullanabiliriz. Kola takma yerleri de olduğundan bu çantaları kullanmak ve taşımak poşete göre daha kolaydır. Ham bez çantalar birçok yerde ücretsiz olarak bile dağıtılabiliyor. Baskılı veya baskısız şekilde bulabileceğiniz en uygun ham bez çanta ürünleri birçok yerde var. Bazı marketler promosyon yapabilmek adına bez çantalara kendi isimlerini ve logolarını bastırarak müşterilerine dağıtabiliyor. Dayanıklı ve çevre dostu olan ham bez çantaları dağıtarak bir nevi kendi reklamınızı da yapabilirsiniz.

Bez Çanta Kullanımı

Bez çantalar, gabardin, ribs, pamuk, kanvas ve ham bez olarak üretilebilir. Bu çantaların fiyatları birkaç lira olarak karşımıza çıkar. Poşetlerin paralı olmasıyla beraber insanlar sürekli poşete para vermek yerine her zaman kullanabilecekleri ürünlere yöneldi. Bez çantalar da ağırlık olarak hafif olması ve ücretlerinin düşük olması nedeniyle piyasada çok fazla talep görüyor. En uygun ham bez çanta 2 liraya bile bulabilirsiniz.

Ham bez çantaların doğal oldukları renklerinden bile belli olur. Bu çantalar doğal renklerindedir. Firmalar isteğe bağlı olarak kumaşı boyar ve renkli bez çantaları görebilirsiniz. Fakat geri dönüşümü doğal haliyle daha kolay olduğundan genellikle kendi renginde tercih edilir. Ham bez çantalar sürekli kullanıma bağlı olarak kirlenebilir, yırtılabilir. Bu çantalar pamuk olduğu için kolayca dikebilirsiniz, tamir edebilirsiniz. Ayrıca çamaşır makinesinde ya da elde de yıkayarak kirinden arındırabilirsiniz. Ham bez çantalar çok kullanışlı ürünlerdir. Okula giderken içine kitap, defter koyanlar, pazara giderken yanında taşıyanlar, spora giderken spor eşyalarını koyanlar, avmlere giderken aldıklarını bunlara koyanlar oldukça fazladır.

Ham bez çantalar fuarlarda, etkinliklerde vb. birçok yerde firmaların promosyon için dağıttığı ürünlerdendir. Buralarda dağıtılan ürünler genellikle baskılı olur. Fakat amaç doğayı korumak olduğundan baskı olup olmaması kişiyi etkilememelidir. Bu alanlarda ücretsiz şekilde temin edebileceğiniz bez çantaları her yerde kullanabilirsiniz. Ham bez çanta üreticileri uzun saplı ya da kısa saplı ham bez çanta üretebilir. Genellikle fiyatlar toptan 250, 500, 1000 adet gibi parametrelere bağlı olarak verilir. En uygun ham bez çanta siparişi vermek isteyenler İstanbul'da İstoç bölgesine gidebilir. Bu bölgede birçok farklı ham bez çanta üreticisi vardır.

Ham bez çantalar genellikle 35x40 cm olarak üretilir ve satılır. Bu ürünler kullanışlı olduğu kadar şık ve tarz da durur. Her kıyafetle ve kombinle uyum sağlar. Özellikle renk ve kumaş olarak oldukça hoş bir görüntüsü vardır. İçine çok fazla eşya sığdırabilirsiniz. Diğer çantalar kadar ağırlık yapmaz. Kendisi hafif olduğundan sırt ağrısı yapmaz. Ham bez kumaştan üretilen bu çantalar %100 doğal ve çevre dostudur. Bu çantaları çevre dostlarının yanı sıra poşet kullanımına para vermenin gereksiz olduğunu düşünen insanlar da kullanır.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp