En Uygun Tela Çanta Bez Çanta - Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

En Uygun Tela Çanta Bez Çanta

Günümüzde kullanılan Tela Çanta ve Bez Çantalar firmadan firmaya fiyat değişiklikleri göstermektedir. Ncr Çanta olarak firmaların ve müşterilerimizin, Ham Bez Çantaları ve Tela Çantaları ( Fuar Çantalarını) en uygun ve en kaliteli şekilde almaları sağlamayı

kendimize vizyon olarak benimsemiştir.Üretimini yaptığımız Tela Çanta ve Ham Bez Çantalarda direk üretici olduğumuz için fiyatlarımız aracı kurum ve kişilerin fiyatlarından oldukça düşüktür. Tela ve Ham Bez Çantalar ’da her zaman işçiliğe ve çanta üretiminde kullandığımız malzemelerin kalitesine son derece önem vermekteyiz.

Ucuz Tela Çanta

Uygun fiyatlara sizlerin hizmetine sunduğumuz Tela Çanta, Fuar Çantaları, Firma Çantaları, Promosyon Çantaları minimum 80 gr nonwoven kumaş kullanmaktayız. Müşterinin istekleri doğrultusunda 100 gr nonwoven kumaş, 120 gr nonwoven kumaş ve 160 gr nonwoven kumaş a kadar üretimler yapmaktayız. Bu gramajlarda üretilen Tela Çantalar kalite olarak oldukça iyi ve kullanımı uzun ömürlü olmaktadır. Müşteri dilerse 70 gr nonwoven kumaş ve 60 gr nonwoven tan da üretim yapılabilmektedir. Ucuz Tela Çanta üretiminde iddalı olan Ncr Çanta olarak sizlere hizmet vermekten onur duyuyoruz.

Ucuz Ham Bez Çanta

Ham bez çantalar da kullanılan ham bezler; 90 gr Ham Bez, 140 gr Beyaz Ham Bez 46 tel, 140 gr Ham Bez 46 tel, 200 gr Gabardin, 200 gr Ribs, 230 gr Kanvas ve 320 gr Kanvas kumaşlardan çanta üretimlerini yapmaktayız.  Ucuz Ham Bez Çantalar kalite olarak oldukça kaliteli ve sağlam ürünlerdir. Müşterilerin arzusu ile kaç gram ve hangi özelliklerde ham kumaştan çanta yaptırmak isterlerse o özelliklerde çanta üretimini yapılmaktadır. Ncr Çanta Uygun Fiyata Ham Bez üretiminde oldukça iddialı bir firmadır. Ham Bez Çanta üretmek için kullandığımız kumaşlar yüzde yüz organik ürünlerdir. Doğa dostu olan ham bez çantalar; firmalar tarafından reklam ve promosyon ürünü aracı olarak tercih edilmektedir. Kumaşın yapısı itibariyle Tela çanlarda kullanılan nonwoven kumaşa göre daha sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Ham Bez Çantanın Hangi Alanlarda Kullanılır?

Ürettiğimiz Ham bez çantalar istenildiği gibi özelleştirilebilir. Çanta üzerine baskı, nakış, farklı desenler yapılabilmekte ve günlük hayatta kullanılabilir. Uygun Ham bez çantaları reklam ürün olarak Firma Fuarlarında, Seminerlerde, Konferanslarda, Market Açılışlarında ve organizasyonlarda kullanılabildiği gibi Alışverişlerde, market çantası olarak tercih edilebilir. Ayrıca  ham bez çantaları plaj çantası olarak da kullanabilirsiniz.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp