Geri Dönüşüm Çanta - Tela Kumaş Geri Dönüşüm Çantası

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Geri Dönüşüm Çanta

Geri dönüşüm dünyamız ve geleceğimiz için çok önemli bir konudur. Geri dönüşüme uygun ürünler kullanmak doğayı korumaya yardımcı olur. Geri dönüştürülmüş ürünler ile yapılan her materyal birçok ağacın kesilmesini engeller. Doğa dostu çözümler ile bez çantalar üretiyoruz. Ağaçları ve doğayı korumak için çalışıyoruz. Geri dönüşüme uygun çanta üretimine başladık. Bu çantalar ile plastiği hayatınızdan çıkarıp doğanın korunmasına katkı sağlayabilirsiniz. Ürettiğimiz tüm çantalar geri dönüşüme uygun çantalardır. Bizim için doğayı korumak önceliğimizdir. Geri dönüşüm çantalar tekrar tekrar kullanılabilir. Sipariş edeceğimiz tüm çantalarda kaliteye ve sağlıklı olmasına dikkat ediyoruz. Uygun fiyat ve yüzlerce seçenek ile size de uygun bir bez çanta mutlaka vardır. Unutmayın geri dönüşüm çanta hem sizin hem de doğanın dostudur.

Geri Dönüşüm Çanta Çeşitleri

Web sitemizde satılan tüm çantalar geri dönüşüme uygun maddeler ile üretilmektedir. Bez çanta çeşitlerimiz: ham bez çanta, alışveriş ve plaj çantası, büzgülü sırt çantası, postacı çantasıdır. Bez keseler ile farklı alanlarda da geri dönüşüm çanta çeşitlerinden yararlanabilirsiniz. Ham bez keser, kına keseleri, nişan keseleri, düğün keselerini özel günlerinizde tercih edebilirsiniz. Boyanabilir bez çantalar ve çanta boyaları da web sitemizde bulunmaktadır. Özel kalite vip üretim çantalarla da hem şıklığınıza önem verip hem de doğa dostu kalabilirsiniz. Özel günlerinizde hediye olarak özel tasarımlar yaptırıp eşinizi, ailenizi ve arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz. Yıllarca tekrar tekrar kullanılabilecek bez çantalar ile her an sevdiklerinizin aklında kalabilirsiniz. Bez sırt çantaları öğrenciler ve sırt çantası kullanmayı sevenler için uygun olacaktır. Baskılı ve baskısız yüzlerce seçeneği ile size uygun bir bez çanta mutlaka vardır.

İstediğiniz Model Bez Çantayı Yaratın

Web sitemizdeki ürünler dışında istediğiniz model, renk ve ebatta çantalar üretilmektedir. Çantalara şirket logosu da eklenerek promosyon çanta olarak da kullanılabilir. Önemli olan sizin neyi beğendiğinizdir. Bizimle iletişime geçerek, özel sipariş çantanızı tasarlatabilirsiniz. Sizin için en iyisini üreteceğimizden emin olabilirsiniz. Özel tasarım bez çanta isteğiniz için telefon ya da mail yolu ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. Binlerce renk ve model seçeneği arasından tercihinizi yapın. Geri dönüşüm çanta ve bez çanta ile uzun süre tekrar tekrar kullanabileceğiniz bir çanta sahibi olun. Çoklu siparişlerinizde indirim yapılmaktadır. Çok alın, daha ucuza alın. Ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Bez Çanta Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Bez çantalar %100 pamuktan üretilir. Yıllarca kullanılabilir. Yıkanabilir özellikte olması ilk günkü temizliğinde ve kalitesinde kalmasını sağlar. Bez geri dönüşüm çanta çeşitler elde yıkamaya uygundur. 20 derece suda elde yıkayınız. Nemli iken ütüleyebilirsiniz. Temizliğine dikkat ettiğiniz bez çantanızı yıllarca güvenle kullanabilirsiniz. 

Geri Dönüşüm Çanta Sipariş ve Teslimat Süreci 

Sipariş verdiğiniz ürünler web sitemizde bulunan ürünler ise aynı gün içinde kargoya verilir. Kargo firması güvencesi ile evinize kadar teslim edilir. Eğer sipariş verdiğiniz ürün özel tasarım ise bu süre uzayabilir. Siparişinizin adedine göre değişmek ile birlikte üretim ve teslimat süresi 1-15 gün arasındadır. Sipariş durumunuzu web sayfamızdan takip edebilir ya da bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Teslimatlar ürün miktarına göre kargo şirketleri ya da nakliye şirketleri ile yapılmaktadır. Her iki durumda da siparişleriniz özenli bir şekilde paketlenerek size ulaştırılır. Elinize ulaşan ürünlerde açılma ya da yırtılma tespit ederseniz tutanak tutturarak ürünleri geri gönderebilirsiniz. En kısa sürede sorun çözülerek ürünleriniz size gönderilecektir. Siz de geri dönüşüm çanta sipariş edin. Hem kendinize hem doğaya iyilik yapın.

Bez Çanta Kullanımında Yeni Dönem

Ocak 2019'da plastik poşet kullanımını azaltmak için, poşetler ücretli hale getirilmiştir. Bununla birlikte bez çanta üretimi ve kullanımı artmıştır. Bez çantaların tekrar tekrar kullanılabilir ve doğa dostu olması herkes tarafından talep görmesini sağlamıştır. Web sitemizde herkese uygun bir bez çanta mutlaka vardır. İster şirketiniz ister kendiniz için bez çanta kullanarak siz de bu doğa dostu kampanyaya katkı sağlayın. Geri dönüşüm çanta seçenekleri ile de geri dönüşüm politikalarını destekleyin. Promosyon çalışmalarında en güzel tasarımlar ile bez çantaları kullanabilirsiniz. Böylece uzun süre müşteri ile kalacak bez çanta sürekli sizi hatırlatarak alışveriş dürtüsü yaratacaktır. Hem dünyaya hem de şirketinize bir iyilik yapın ve bez çanta kullanın.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp