Ham Bez Çanta Fiyatları

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Ham Bez Çanta Fiyatları

Ham bez çanta ile sizin de farkınız olsun. En uygun ham bez çanta fiyatları ile hizmetinizdeyiz. Ham bez çanta hem eşyalarınızı taşır hem de doğayı korur. Doğayı korumak hepimizin görevidir. Biz doğa dostu çantalar üretebilmek için en iyi teknolojiler ile çalışıyoruz. Doğa bizim için çok değerlidir. Her geçen gün azalan ormanlar ve doğal kaynaklar bir gün tükenme noktasına gelebilir. Sevdiğimiz ve yaşamak için mecbur olduğumuz bu dünyayı en iyi şekilde korumak ve bizden sonraki nesillere aktarmak görevimizdir. Dünyanın birçok ülkesinde plastik bazlı poşet kullanımı yasaklanmıştır. Ülkemizde 1 Ocak 2019'dan itibaren plastik poşetler ücretli hale gelmiştir. Bu uygulama ile birlikte naylon poşet kullanımında ciddi bir azalma yaşanmıştır. İnsanlar tekrar tekrar kullanılabilir çantalara yönelmiştir. Bunlardan biri de ham bez çantalardır. Ham bez çanta fiyatları ile de herkesin ulaşabileceği doğa dostu ürünlerdir. Ham bez çanta yıllarca kullanılabilir, uzun ömürlüdür. Geri dönüştürülebilir yapısıyla çevre dostudur. Poşet yerine tekrar tekrar kullanılabilecek, yıkanabilir bir üründür.

Ham Bez Çanta Nerelerde Kullanılır?

Ham bez çanta birçok alanda kullanılabilir. İster kişisel alışverişleriniz için isterseniz de günlük çanta olarak kullanabilirsiniz. Ham bez çantalar, poşet yerine kullanılabilecek en güzel alternatiflerden biridir. Tanıtımlarda ürünlerinizi koymak için güzel bir seçenektir. Eğer organik ürünler üreten bir firmaysanız, bu ürünleri organik ham bez çanta ile göndererek, müşterilerinizin beğenisini kazanabilirsiniz. Ham bez çanta fiyatları ile de uygundur. Yıllarca kullanacağınız bir bez çanta için size en iyi fiyatı garanti ediyoruz. Üniversiteler ve dernekler tarafından tercih edilen ham bez çantalar ile tanıtımlar yapılmaktadır. Ham bez çanta üzerine istediğiniz baskı yapılabilir. Bu şekilde kullanmak istediğiniz alana göre ham bez çantanızı özelleştirebilirsiniz. Ham bez çanta yumuşacık olması nedeniyle en sevdiğiniz çantanız olmaya adaydır. İsterseniz plajda, isterseniz de okula giderken kitaplarınızı koymak için kullanabilirsiniz. Bir ham bez çanta alarak dünyaya bir iyilik yapabilirsiniz. Bir tek kişi bile fark yaratsa, bu zamanla büyük bir hareket haline gelecektir. En sevdiğiniz arkadaşınıza, annenize ya da sevgilinize hediye edebilirsiniz. Ham bez çantalarımız arasında özel setler bulunmaktadır. Bu ham bez çanta setleri ile her ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu çantalar hediye olabilmek için en uygun ürünlerdir.

Ham Bez Çanta Çeşitleri 

Ham bez çantalar birçok çeşidi ile beğeninize sunulmuştur. Ham bez çanta fiyatları ve seçenekleri ile isteğinize cevap verecek şekilde üretilmektedir. Ham bez çanta farklı renklerde üretilebilmektedir. Beyaz ham bez çanta, siyah ham bez çanta, krem ham bez çanta, kırmızı ham bez çanta, sarı ham bez çanta, antrasit ham bez çanta olarak satışa sunulmuştur. Bu ham bez çantaların tek renk olabildiği gibi renkli kulplu olarak da üretilmiştir. Bu kulplar hem ham bez kumaşından hem de örgüden üretilmiştir. Örgü kulpları da tercih edebilirsiniz. Zemin krem veya beyaz olarak seçilirken kulp başka renk seçilerek farklı bir tarz yaratılabilir. Bu şekilde seçeceğiniz çantayı isteğinize göre özelleştirebilirsiniz. Ham bez çantalar farklı boyutlarda üretilmiştir. Market torbası olarak kullanılabilecek çantalar 48x41x10 cm ebatlarındadır. Çanta olarak üretilen ham bez çanta çeşitlerinden kanvas bez çantaların boyutu ise 35 x 40 cm ebatlarındadır. Çantaların bir özelliği ise iç cepli olmalarıdır. İstediğiniz ürünün iç cepli ya da cepsiz olmasına siz karar verebilirsiniz. İhtiyacınıza göre istediğiniz renkte ve çeşitte ham bez çantayı sitemizden sipariş edebilirsiniz. Ham bez çanta fiyatları ile de her bütçeye uygun bir tercihtir. 

Ham Bez Çanta Sipariş ve Teslimat

Ham bez çantaları boş ya da logolu olarak sipariş edebilirsiniz. Boş modeller stoklu üretim yapıldığı için sürekli elimizde bulunan ürünlerdir. Bu nedenle aynı gün içinde kargoya verilerek, evinize kadar teslim edilecektir. Logolu çantalar için müşteri hizmetleri ile iletişime geçip siparişinizi hazırlatabilirsiniz. Ürünün kalitesinden ve görüntüsünden emin olmak için numune ürün talep edebilirsiniz. Çoklu alımlarınızda ham bez çanta sayısına göre ham bez çanta fiyatları değişiklik gösterebilir. Bunun için bizi arayarak ya da mail atarak bilgi alabilirsiniz. İmalattan satışlarımız ile en iyi ürün ve en iyi fiyat garantisi ile doğa dostu torbalar üretmeye devam ediyoruz.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp