Ham Bez Çanta ve Tela Çanta Arasındaki Fark - Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Ham Bez Çanta ve Tela Çanta Arasındaki Fark

Perakende satış yapan işletmeler, kar marjlarını artırmak için bir çok reklam ve promosyon yöntemi denemektedir. Fayda maliyet analizlerine bakıldığında bu promosyon ve reklam uygulamalarından en verimli

olanlarının, müşterilerin daha sonra da kullanabilecekleri anahtarlık, kalem ve baskılı bez çanta gibi ürünler olduğu anlaşılmıştır.Müşterilerin uzun vadede bu promosyon ürünlerini kullanması gerektiğinden hediye edilecek promosyonun dayanıklılığı ve müşteri profili çok önemlidir.

Bez çanta promosyonu yapmak isteyen bir işletme sahibi öncelikle sattığı ürünün ağırlığını göz önünde bulundurmalıdır. Örnek vermek gerekirse bir bijuteri sahibi sattığı bir toka için tela çanta tercih etmelidir. Küçük ev aletleri satan bir işletme sahibi ise kesinlikle bez çanta tercih etmelidir.

Uzun vadeli reklam ve işletme bilinilirliği noktasında bu durum çok önemlidir. Çünkü müşteriler aynı bez çanta veya tela çantayı daha sonra da yine aynı ağırlıkta ve benzer ürünleri taşımak için kullanır. Böylelikle müşteri bez çanta içerisindeki ürün çeşidi ile bez çanta veya tela çanta üzerindeki isim ve logoyu birbiri ile ilişkilendirir. Bunun en basit örneği “Gratis” markasının müşterilerine verdiği baskılı tela çanta modelleridir. Aynı sektörde faaliyet gösteren “Watsons” markasının müşterilerine verdiği tela çanta , modeli ve tasarımı diğeri kadar çarpıcı olmadığı için akla ilk gelen “Gratis”’tir ve dikkat edin “Watsons” bez çantaları bir kenara atılırken “Gratis” bez çantaları her yerde karşımıza çıkar. Bu yazıyı okurken dahi zihninizde mor renkli bir tela çantanın canlandığı bir gerçektir.

Tela çanta veya bez çanta tercihi yapılırken ürün ağırlığı ve satılan ürünün fiziksel yapısı en önemli iki etmendir. Ama bunlar kadar önemli olan bir diğer etmen ise yukarıda verdiğimiz örnekte olduğu gibi renk ve tasarımın müşteri üzerindeki etkisidir. Siz değerli müşterilerimize tavsiyemiz yukarıdaki önerilerimizi dikkate almanızdır. Eğer kararsızsanız konusunda uzman ekibimizin, siz değerli müşterilerimize yardımcı olmak için her zaman hazır olduğunu unutmayın. 

  • Pazarlama
  • Marka bilinirliği
  • Güven
  • Para kazanmak
  • Kalıcı reklam
  • Kullanım süresi – farklı amaçlarla kullanım
  • Maliyet
  • Dayanıklılık
  • Perakende satış yapan tüm işletmeler

Telefon Yol Tarifi WhatsApp