İstanbul Promosyon Çantaları - Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

İstanbul Promosyon Çantaları

Promosyon çantaları dışarıda birçok insanın kolunda ya da sırtında görebiliriz. Bu çantalar bazı firmaların logolarını, isimlerini ya da renklerini taşıyabilir. Çantanın ortasında, yanında veya köşesinde marka logosu olabilir. Bu şekilde markalar kendi reklamlarını

doğal bir pazarlama stratejisi ile insanlara taşıtır. Özellikle bez çantaları promosyon çantaları olarak kullanan firmalar bu konuda oldukça başarılı bir strateji yürütüyor.Bez çantaların maliyetinin düşük olması ve kişilerin doğa dostu olarak bu ürünleri tercih etmesi bez çantalara ilgiyi arttırdı. İlgi artınca firmalar da promosyon çantaları olarak bez çantalarını kullanmaya başladı. İstanbul promosyon çantaları genellikle %100 doğal ve pamuktan olan bez çantalardan olabiliyor.

İstanbul'da Promosyonlu Bez Çanta

İstanbul'da promosyonlu çanta yaptırmak isteyenler genellikle Avrupa Yakası İstoç promosyonlu çanta üreticileri ile görüşür. Burada birçok farklı çanta üreticisi vardır. Üreticilerin fiyat aralıkları genellikle aynı olsa da firmadan firmaya değişebilir. Ham bez çantalar neredeyse her yerde 46 tele 146 gramdan yapılarak üretilir. Ham bez kumaş doğal bir kumaştır ve rengi de genellikle doğal kalır. Kumaş renginde değişiklik yapmak isteyen firma olursa değişiklik de yapılabilir. Genellikle çantanın doğal olmasını isteyen müşteriler renkte değişiklikten ziyade baskı ister. Baskılı promosyon çantaları sayesinde işletmeler kolayca ürünlerini halka taşıtabilir. Dijital baskı, emprime baskı, transfer baskı, serigrafik baskı ve ofset baskı gibi birçok baskı ile bez çantalara logo, isim, görsel baskı yapılabilir. Seminerlerde ve fuarlarda yaygın olarak dağıtılan baskılı bez çantalar işletmelerin gezen reklamı olarak adlandırılabilir.

İstanbul promosyon çantaları tamamen doğal ve yerli kumaştan üretilir. Ürün doğal olduğu için %100 doğa ve çevre dostudur. Bu nedenle özellikle çevreci yaklaşıma sahip olan kişiler bez çantaların kullanımını yaygınlaştırır. Geleceği düşünen, temiz hava solumak, temiz su içmek ve temiz topraklarda yaşamak isteyen kişiler artık naylon kullanımını azalttı hatta bitirdi. Bu tarz insanlar geri dönüşümü uzun olmayan doğal ürünleri kullanarak doğaya sahip çıkıyor. Bez çantalar da bu nedenle sosyal hayatta sık karşılaştığımız ürünlerden biri haline geliyor. Artık markette, pazarda insanlara baktığımızda çoğunda naylon poşet yerine bez çanta görebiliyoruz. Bu çantaların bazılarında marka ismi olurken bazılarında olmuyor. Burada kişi markayı taşımaktansa ürünün kullanımının kolaylığını düşünüyor. Markette birçok poşet alıp eve geldiğimizde bunları çöpe atmak yerine tüm aldıklarımızı yanımızda götürdüğümüz bez çantaya atabiliriz. Bu çantaların uzun sapları olmasından olmasından dolayı kullanımı da kolaydır. Hem kullanım kolaylığı, hem çok fazla ürün konulabilmesi, hem doğa dostu olması hem de promosyonlu olarak ücretsiz alınması gibi etmenler birikerek kişileri bez çanta kullanımına itiyor.

Hem doğaya katkı sağlayıp hem de reklamınızı yapmak isterseniz İstanbul promosyon çantaları yaptırabilirsiniz. Bir firma imajını korumak, halk arasında markasını yükseltmek isterse mevcut fuarlarda kendi bez çantalarını dağıtabilir. Bu şekilde birçok açıdan halkın dikkatini çekerek markanıza talep oluşturabilirsiniz. Bez çantaların ister iki yüzüne birden ister yalnızca tek yüzüne baskı yaptırmanız mümkündür. İki tarafa baskı yaptırmak markanın gösterimini arttırabilir. Fakat maliyet açısından daha pahalı olur.

Bez çantalar birden fazla yerde kullanılabilir. Özellikle İstanbul gibi bir yerde işte, markette, pazarda, sporda, okulda, otobüste vs. kişiler bu çantaları kullandığında başkalarının dikkatini kolayca çekebilir. Çantanın üzerinde yazan yazılara, logoya veya markaya bakan kişi ücretsiz çanta elde etmek için bile markaya ilgi duyabilir. Başka bir açıdan bakılırsa kişiler markayı merak eder, araştırır ve oradan ürün alabilir. Promosyon çantaları promosyon olarak dağıtıldığı için halka ücretsiz verilir. Bu nedenle kişiler birden fazla çanta elde etmeyi bile ister. Bu çantaların defalarca kullanılabilmesi ve ücretsiz olması sayesinde çok fazla çanta verilir.

Kişiler, özellikle naylon poşetlerin ücretli olmasından sonra bez çantalara çok fazla yöneldi. Firmalar da bunu takip ederek yaptırdığı promosyonlu çantaları doğal pamuktan üretilen bez çantalardan yaptırıyor. Firmalar, özellikle doğa dostu insanları da düşünerek promosyonlu çantalarını doğaya katkı sağlamak amacıyla bez olarak üretiyor. Bu durum son birkaç yılda daha çok arttığından İstanbul promosyonlu çantaları bez olarak da arttı. Ham bez çantalar, birden fazla kullanılabilmesi, kirlendiğinde yıkanması, yıprandığında dikilmesi, hava geçirgenliği, hafif olması, kolay kullanılabilmesi gibi özelliklere bakılarak firmalar için üretilir.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp