Promosyon Çantaları - Hambez Çanta - Tela Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Promosyon Çantaları

Bez çantalar firmaların promosyon çantaları olarak verilebiliyor. İki yıldır ülkemizde naylon poşet kullanımının ücrete tabii tutulması ile vatandaş bez çanta kullanımına yöneldi. Bez çantalar doğa dostu olarak bilinen çantalardır.

Naylon poşetler gibi doğada yok olması onlarca yıl sürmez. Tamamen doğal maddeden yapılır bu nedenle hızlıca doğada çözünür. Bu bez çantaları mağazalardan oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Alışverişe giderken katlayarak küçük bir ürün haline getirmeniz ve bu şekilde taşımanız oldukça kolaydır. Alışveriş esnasında da bütün ürünleri bez çantaya koyabilirsiniz. Bez çantalara para vermek istemeyen kişiler fuarlarda işletmelerin hediye ettiği promosyon çantaları alabilir. Ayrıca bazı marketler ya da giyim mağazaları da baskılı bez çanta yaptırarak kendi reklamlarını yapar. Bu firmaların verdiği bez çantaları kullandığınızda kendiliğinden markanın reklamını taşırsınız. Fakat bu durumdan rahatsız olacak kişilerin önceliği elbette ki doğanın faydasıdır. İnsanlığın devam etmesi, toprağın, suyun ve havanın temiz kalması için plastikleri ve naylonu hayatımızdan çıkarmamız gerekir. Naylon poşet de hayatımızdan çıkarmamız gereken ürünlerden biridir.

Plastik poşetlerin ana maddesi petrolün türevleridir. Bu ürünler doğada çözünse bile uzun süre toprakta zararlı etkiler bırakır. Plastik poşetler doğaya bırakıldıktan sonra 1000 yıl içinde ancak çözünebilir. Bu da oldukça uzun bir süredir. Doğaya naylon poşet bırakan bir insan ortalama 14. neslinin sonunda ancak bu poşetin çözüneceğini bilmelidir. Yetkililer de bu durumun ciddiyetinin farkına vardığı için Türkiye'de sınırlandırma getirdi. Ülkemizde naylon poşetler paralı hale getirilerek vatandaşın kullanımının azaltılması amaçlandı. Elde edilen verilere bakıldığında bu şekilde naylon poşet kullanımının oldukça azaldığını görebiliriz. Artık vatandaş naylon poşet yerine bez çanta kullanıyor. Bir ailede en az 3 adet bez çanta kullanımının olduğu görülebiliyor.


Bez Çantaların Promosyon Hali

İnsan neslinin geleceğini düşünmek ve doğaya katkı sağlamak için kesinlikle bez çantalar kullanmak gerekir. Bez çantaların doğaya kazanımı oldukça hızlı olur. Toprakta çözünürken doğaya zarar gelmez. Çünkü bez çantalar %100 doğal ürünlerden oluşturulur. Bez çantaların bazılarının üzerinde belirli markaların logoları ve isimlerini görebiliriz. Büyük ya da küçük çoğu marka poşet kullanımının azaltılmasına dikkat çekmek için kendi adında bez çantalar üretti. Bu çantalar promosyon çantaları olarak piyasada bulunuyor. Bazı markalar bu çantaları ücretsiz verirken bazıları da oldukça uygun fiyatlara satıyor. Örneğin 2-3 liraya bir bez çanta kolayca alabiliyoruz. Ayrıca uzun yıllar boyu da bu çantalar kullanılabiliyor. Her açıdan bakıldığında bu çantalar oldukça avantajlı.

Promosyon çantaları genellikle uzun askılı ya da ip büzgülü olarak verilir. Kullanımı daha kolay olduğu için bu şekilde halkın daha fazla kullanacağı düşünülür. Sokakta, caddede, alışveriş merkezlerinde dolaşırken de birçok insanın ham bez promosyon çantaları kullandığını kolayca görebiliriz. Bez çantalar genellikle doğal renktedir. Bu rengin üzerine marka kendi renklerini ve logosunu bastırır. Bazı markalar bez çantanın tamamını istediği renkte boyatabiliyor. Fakat daha doğa dostu bir yaklaşım için doğal renkte kalması daha doğrudur. Farklı boyutlarda ve renklerde promosyon çantaları yaptırılabilse de genellikle boyutlar da aynı olur. Promosyonlu bez çantaları yüksekliği 40 cm, eni de 35 cm olarak satılır. Çantanın iki tarafının ister iki tarafına ister tek tarafına baskı yaptırabilirsiniz. Baskılı promosyonlu bez çantaları baskısız olanlara göre daha pahalı olabilir. Genel olarak ürün doğal maddeden yapıldığı için çok uygun fiyatlara satılır. Ücret durumunu kaç adet çanta alındığı değiştirebilir. 100 adet baskılı promosyon çantaları ile 1000 adet baskılı promosyonlu çantaları birim fiyatı farklı olabilir. Ne kadar çok bez çanta yaptırırsanız o kadar çok birim fiyat düşer.

Promosyon çantaları yaptırmak isteyen biri öncelikle hangi çanta türünü istediğine karar verir. Daha sonra istediğiniz baskıyı yetkili kişiye bildirirsiniz. Çantanın üzerinde baskının nasıl olması gerektiğini konuşursunuz. Son olarak size çanta numunesi hazırlanır. Bundan sonra beğenirseniz promosyonlu çantanız istediğiniz adette hazırlanır. Çantanın imalat aşamasında müşteri ile üretici ayrıntılı görüşerek sorunsuz ürün hazırlanır. Promosyon çantaları; promosyon evrak çantaları, promosyon bez çantaları, promosyon plaj çantaları veya promosyon okul çantaları olarak alınabilir. Her türlü istenen çanta promosyonlu yapılır. Baskı, renk, boyut, çanta türü kararı verildikten sonra tek iş üreticiye kalır.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp