Tela Çanta Fiyatları

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Tela Çanta Fiyatları

Ülkemizde plastik poşetlerin paralı hale gelmesiyle tekrar tekrar kullanılabilir çantalara olan talep arttı. Bu talepten dolayı birçok modelde ve kumaşta çantalar üretiyoruz. Hep birlite doğayı koruyoruz. Bu çantalar arasında tela çanta kullanım kolaylığı ve dayanıklılığı kullanıcıların ilk tercihi haline geldi. Tela çanta fiyatlarıile de kullanıcının bütçesine uyuyor. Tela, aslında kumaşların dayanıklılığını arttıran bir ara kumaştır. Bu kumaş kullanıldığında üretilen ürünün kullanım ömrü artar. Bu nedenle insanlar tarafından çok fazla tela çanta tercih edilir. Siz de uzun süre kullanmak istediğiniz, sağlam bir çanta arıyorsanız, tela çantalarımızı tercih edebilirsiniz. Tela çantalar üzerine baskı yapılabilir. İstediğiniz modelde ve desende tela çanta sipariş edebilirsiniz. Tela çantalar her alanda kullanılabilir. Alışveriş yaptığınızda aldıklarınızı koymak için, eşya taşımak için, ürün gönderiminde reklamınızı yapmak için hatta en sevdiğiniz arkadaşlarınıza özel bir baskı yaptırarak farklı hediyeler oluşturabilirsiniz. En sevdiğiniz şarkı sözünü seçmek ve güzel bir fotoğraf eklemek güzel ve kalıcı bir hediye yaratmanızı sağlar.

Tela Çanta Üretim Bilgileri

Tela çantalar 100 gr/m teladan 35x40 ölçüsünde üretilir. Başka bir boyutta tela çanta ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçin. İstediğiniz boyutta ve desende çantayı sizin için üretiyoruz. Tela çantaların üzerine istediğiniz şekilde özelleştirme yapabilirsiniz. Bu tela çantalar size özel olacaktır. Ofset baskı ile üzerine istenen her desen, yazı ve logo eklenebilir. Promosyon, etkinlik ve fuarlarda ürünlerinizi koymak için kullanılabilir. Çantalar üzerine yazılan yazılar ve baskılar en son teknoloji makinelerle yapıldığı için uzun süre solmadan durur ve canlılığını kaybetmez. Üretilen çantadan hem siz hem de dağıttığınız kişiler uzun süre memnun bir şekilde kullanmaya devam eder. Hem müşterileriniz hem de doğa için çok iyi bir seçimdir. Çevre dostu Tela çanta fiyatları ile de sizin için de çok uygun olacaktır. Yüksek miktarda siparişleriniz için iskonto uygulanmaktadır. Ayrıntılar için bize mail atabilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş yapılarak, bilgi verilecektir. Tela çantalarınız en kısa sürede en yüksek kalite ve özenle üretilip, kapınıza kadar teslim edilecektir. Üreticiden en uygun tela çanta fiyatları ile alışverişinizi yapabilirsiniz.

Tela Çanta Sipariş

Tela çantalarınız satın almadan önce istediğiniz ölçü ve modele karar vermeniz gerekir. Bu tela çantaları kullanacağınız alana ve zevkinize göre değişiklik gösterebilir. Tela çantalar üzerine şirket logosu ya da istediğiniz yazılar basılabilir. Kararsız kaldığınızda sipariş edeceğiniz ürünün nasıl olacağını görmek isteyebilirsiniz. Üretimden önce siparişinizin nasıl olacağını görmek isterseniz, sizin için numune üreterek gönderim yapabiliriz. Bu de tüm üretimden önce tela çantanızın nasıl olacağı hakkında size net bilgi verecektir. Tela çanta üretimindeki kalitemizi görüp, farkımızı kendiniz hissedebilirsiniz. İstediğiniz modele ve boyuta karar verdikten sonra müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek sipariş verebilirsiniz. Tela çanta fiyatları hakkında toplu bir fiyat alıp, şirketiniz ya da müşterileriniz için sipariş verebilirsiniz. Siparişlerinizi internet sitemizden ya da müşteri temsilcilerimizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Tela Çanta Teslimat 

Müşteri için bir ürünün teslimat süresi çok önemlidir. Biz en kısa sürede en iyi üretimi yapıp, istenilen zamanda çantalarımızı size teslim edebilmek için çalışıyoruz. Türkiye'nin her yerine teslimat yapılabilir. İstenilen miktarda ve istenilen modelde üretim yapılabilir. Ürünlerin teslimat sürecinden zarar görmemesi için en iyi şekilde paketleme yapılır. Ürünlerin hasar almadan müşteriye ulaşması bizim için çok önemlidir. Ürünlerin ağırlığına göre teslimat şekli değişmektedir. Tela çantalar eğer bir çuvaldan fazla ise nakliyat firması ile teslimat gerçekleşir. Tela çantalar bir çuvaldan az ise kargo firmaları ile teslimatını gerçekleştiriyoruz. Sitemizdeki baskısız modeller stoklu olarak üretilmektedir. Bu nedenle özel üretim istemediniz takdirde sitemizdeki ürünlerin tümü stokta varsa aynı gün içinde kargoya verilir. Tela çanta fiyatları nedeniyle şirketler ve promosyon için en çok tercih edilen ürünlerdir. Bu ürünlerin genelde farklı logo ve resimler ile basılması istenmektedir. Bu durumda 1-15 gün içinde üretimi yapılarak, istediğiniz adrese ulaştırılır. Sipariş verdiğiniz ürünlerin ne durumda olduğunu merak ettiğinizde müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. Özel üretim yaptıracaksanız bu üretim ve kargo sürecini hesaba katarak sipariş veriniz. Gecikmeler yaşamamak için buna çok dikkat etmek gerekir.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp