Tela Çanta Promosyon Çantası - Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Tela Çanta Promosyon Çantası

İnsanların günümüzde reklam amacıyla kullanılan ve firmalarının tanıtımı amacıyla firmalar tarafından tercih edilen Tela Çantalar Ncr Çanta bünyesindeüretilmektedir. Üretilen Tela Çantalar sizlerin istekleri doğrultusunda istenilen ebat ve gramajlarda üretimi yapılmaktadır.

Tela Çanta Fiyatını belirleyen bir kaç faktör bulunmaktadır.

Bu faktörler çantanın üretiminde kullanılacak olan tela kumaşın kalınlığı yani kaç gr kumaş kullanılacağıdır. Genellikle 70 ile 80 gr arası tela kumaş kullanılmaktadır. Diğer bir etken ise çantaya uygulanacak olan baskının nasıl olacağıdır.  Tek taraflı bir baskı mı olacak yoksa çift taraflı bir baskı mı? Diğer bir fiyatı etkileyen özellik ise kumaşın rengi. Kumaş üreticileri genellikle beyaz, bej ve siyah renklerde Tela Kumaş üretimi çoğunlukla yapmaktadırlar. Bu yüzden bu renk kumaşlar diğer renklere göre daha uygundur.

Firmamız bünyesinde Tela Çanta, Ham Bez Çanta, Basklı Bez Çanta üretimi yapılmaktadır. Türkiye’nin   bütün il ve ilçelerine aynı zamanda dünya ya da üretim yapmaktayız. Kıbrıs Tela Çanta, Fransa Tela Çanta, İngiltere Tela Çanta, Almanya Tela Çanta üretimi yapılmaktadır. Yurt Dışı İhracat faturası kesimi yapılmaktadır. Çanta siparişi verildikten sonra toplam tutarın en az % 50 ödemesi yapıldıktan sonra imalata başlanmaktadır. Siparişler tamamlandıktan sonra kargoya verilmeden önce geri kalan bakiye firma tarafından ödenir ve ürünler kargoya verilmektedir.

Promosyon Çantası olacakta bilinen Tela Çantalar firmaların sıklıkla tercih ettiği promosyon ürünleri arasındadır. Sizde reklam ve promosyon ürünü olarak çanta kullanmayı düşünüyorsanız bizi aramadan başka yere sipariş vermeyin. Kaliteli hizmet, Zamanında Teslimat sloganını kendisine Misyon edinen firmamız Ncr Çanta olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duymaktadır.

Promosyon Çanta Özellikleri

Çantalarımız isteğe bağlı olarak; Ultrasonik yapıştırma yöntemi ile ve makinada dikişi yapılmaktadır. Bu iki farklı üretim tekniği sizin istekleriniz ve çantayı hangi amaçla kullanacağınıza bağlı olarak değişmekte ve sizleri hangisini tercih etmeniz konusunda bilgi vererek yönlendirme yapmaktayız.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp