Adana Tela Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Adana Tela Ham Bez Çanta

Günümüzde plastik poşet kullanımının paralı hale gelmesiyle bu poşetlerin yerini daha uzun süre kullanılabilen bez çantalar almıştır. Bu bez çantalar, kullanılan kumaş, renk, baskı modellerinin değişkenliği sayesinde oldukça geniş bir kesime hitap etmekte, kullanıcı memnuniyetini sağlamaktadır. Adana tela ham bez çanta, kaliteli kumaşı ve bol seçenekleri sayesinde birçok alanda kullanılabilmektedir. İster okullarda kitap koymak için, ister sahilde plaj çantası olarak kullanılabilen bu çantalar, birçok firma için reklam yapabilecekleri bir ürün haline gelmiştir.Etrafınıza şöyle bir bakarsanız birçok öğrencinin sırtında okulunun logosu bulunan bir tela ham bez çanta görebilirsiniz. Aynı şekilde birçok spor kulübü de bu yöntemi kullanmaktadır.  Spor salonuna kayıt yaptıran müşterilerine kendi logolarının bulunduğu bez çantalardan hediye etmekte, bu şekilde reklamlarını oldukça etkileyici ve başarılı bir şekilde yapmaktadırlar.

Tela Bezi Nedir?

Günümüzde kullanımı hızla artan bez çantalar çeşitli kumaşlardan imal edilmektedir. Bu kumaş türlerinden biri de tela bezidir. Tela bezi, kimyasal ya da doğal yöntemlerle elde edilmiş liflerin reçine ile kaplanmasıyla oluşturulan kumaşa verilen isimdir. Bu yöntemle üretilen kumaş, dokunarak üretilmediğinden oldukça ucuza mal edilmektedir. Bu sayede elde edilen çantalar hem daha kaliteli, hem de daha ucuz olmaktadırlar. Ayrıca plastik poşetlerle karşılaştırıldığında geri dönüşüm oranı çok daha yüksek olduğundan ve kullanım ömrü tek seferlik olmadığından daha rağbet gören bir ürün olması kaçınılmaz hale gelmiştir. Birçok çeşidi olan tela bezi, çoğunlukla Kuzey Amerika ve Avrupa ile Asya ülkelerinde üretilmektedir.  Ülkemizde de üretimi yapılmaya başlanmış olup, önümüzdeki 10 yıl içinde önemli bir üretici konumuna geleceği ön görülmektedir.

Tela Bezi Nerelerde Kullanılır?

Oldukça kolay ve ucuz yollarla üretilebilen tela bezi, elbise astarından eldivenlere, ayakkabıdan çantaya oldukça geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. Tela bezi, şekli koruyan, esnekliği önleyen, kaliteli, fazla yük taşıyabilen özelliklere sahiptir. Bu yönüyle yalnızca giyim sektöründe değil; inşaatlarda izolasyon malzemesi, iç koruma malzemesi olarak, sağlık sektöründe ise cerrahi maske, ortopedik ped, bandaj malzemesi olarak da tela bezi kullanılır. Bez çanta piyasasının hızlı bir şekilde büyümesi, kalite ve kullanım ömrü konularında çalışmalar yapılmasına yol açmış, bu sayede bu sektörde tela bezi kullanımı hızla artmıştır. Farklı gramajlarda üretilebilen tela ham bez, üretilecek çantanın kullanım alanına göre seçilmektedir. Örneğin plajda kullanılacak çanta için 45 gramlık tela bezi kullanılabilirken okul çantası için 65 gramlık tela bezi kullanılmaktadır. Yine aynı şekilde inşaatlarda kullanılan tela bezi yüksek dayanım getirdiğinden genelde 100 gramdır. Ayrıca farklı renk ve baskı yöntemleri de tela bezinin kullanım alanlarını genişletmektedir.

Neden Tela Ham Bez Kullanmalıyız?

Hayatımızın her alanında kullanılan bez çantalar, kullanım alanlarına göre daha kaliteli ve istenilen özellikleri sağlayacak şekilde imal edilmektedir. Kısa zaman önce promosyon çantalar yalnızca reklam amaçlı kullanılırken, bugün aynı çantalar okullarda, marketlerde ve günlük hayatın her yerinde kullanılmaya başlanmıştır. Tela ham bez çanta, üretim yönteminin ucuz olmasından dolayı oldukça düşük maliyetlidir. Ayrıca istenilen renk, istenilen ebat ve baskı yöntemi de, çanta malzemesi seçerken tela malzemesi seçmemiz gerektiğini göstermektedir. Günlük hayatta özellikle kadınların ve öğrencilerin çok sık kullandığı eşyalardan olan çantaların kaliteli ve hesaplı olması gerekmektedir. Tüm bu gereksinimler bir araya geldiğinde en iyi seçenek tela ham bez çanta seçeneğidir.

Adana Tela Ham Bez Çanta

Dünyada üretimi ve kullanımı hızla artmakta olan tela bezinin dünyadaki ihtiyacının yüzde 7'si Türkiye'den karşılanmaktadır. Türkiye'de üretilen tela bezinin önemli kısmı Adana'da üretilmektedir. Bu sebeple yüksek kalite, düşük maliyet, istenilen ebat ve renklerde çanta için en uygun adres Adana olmaktadır. Sektörün ihtiyacını ön görüp harekete geçen Adana, bu alanda ülkede lider konumundadır. Yapılan araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile her geçen gün tela bezi üretim yöntemleri geliştirilmekte ve daha uygun maliyetli ürünler elde edilmektedir. Ayrıca yine yapılan çalışmalarla kumaş daha hafif ve kaliteli olmaktadır. Renk çeşitliliği arttırılmakta, kullanıcının neredeyse her isteğine cevap verebilecek noktaya gelen tela ham bez çantanın, birkaç sene içerisinde bez çantalar arasında önemli bir fark açarak ön sıralara yükseleceği ön görülmektedir.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp