Almanya Market Çantası

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Almanya Market Çantası

Almanya market çantaları firmamız Ncr Çanta tarafından üretimi yapılmaktadır. Market çantaları günümüzde geri dönüşüm maddelerden üretimi yapılabilmekle birlikte ham bez kumaşlardan da üretimi yapılmaktadır. Sizin istekleriniz doğrultusunda; ister tela kumaş çanta isterseniz ham bez çanta imalatımız mevcuttur. Çantalar istenilen renk, baskı, boyut ve adetlerde üretimi yapabilmekteyiz.

Almanya Market Çanta Fiyatları

İstenilen market çanta fiyatlarını etkileyen bir kaç önemli özellik mevcuttur bunlar;

  • Çantanın ebatları,
  • Çantanın kaç adet olacağı,
  • Çanta kulp uzunluğu,
  • Çanta üzerine yapılacak olan baskı renk sayısı,
  • Çanta üzerinde olan baskının tek yön mü yoksa çift yön mü olacağı,
  • Çantanın hangi kumaş türünden yapılacağı. Tela kumaş mı? Ham bez kumaş mı?
  • Çanta üretiminde kullanılacak olan kumaş kalınlığı.

bunun gibi çantanın özellikleri fiyatları etkilemektedir. Ncr Çanta olarak bizler kaliteli işçilik uygun fiyat anlayışımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.

Almanya Market Torbası

Almanya'da marketiniz var ve market torbasına mı ihtiyacınız var? Size bir telefon kadar yakınız. İster market torbası olsun, isterse market çantası olsun Ncr Çanta ilk tercihiniz olsun.  Almanya market torba ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilir yapmış olduğumuz çanta modellerini inceleyebilirsiniz. Almanya'da çanta gönderdiğimiz Akgündüz Food Gmbh firması bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Almanya Tela Çanta

Almaya tela çanta fiyatlarında sizlere uygun fiyat garantisi veriyoruz. Firmamız daha önceden Almanya’da bulunan Akgündüz Food Gmbh firmasına 5000 adet, 15000 adet ve en son 30000 adet çanta üretimi yapmış bulunmaktadır. Sizde Almanya’da bulunan marketinize çanta veya torba yaptırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp