Ankara Bez Çanta Tela Çanta - Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Ankara Bez Çanta Tela Çanta

Ankara Tela Çanta ve Bez Çanta tamamen doğa dostu çevreye zarar vermeyen ürünlerden üretilmektedir.. Ankara Tela bez çantalar, sizin istekleriniz doğrultusunda istediğiniz ebatlarda 50 gr, 60 gr, 70 gr, 80 gr, 90 gr, 100 gr ve 120 gr,

kumaşlardan üretilmektedir. Siz nasıl bir çanta istiyorsanız biz sizin için o çantayı üretebiliriz.

Üretilen çantaları ister firma logonuzu ister her hangi bir görseli yüksek kalitede baskılı şekilde üretebilmekteyiz.Tela çanta ve bez çanta iparişleri minimum 500 adetten başlamaktadır.Ankara tela bez çantalara çok yüksek adeterde sipariş vermeden sahip olabilirsiniz.

İnsanların günlük yaşantısında birçok alanda kullanılan tela bez çantalar genellikle; fuarlarda, toplantılarda, açılışlarda, seminerlerde vs. gibi alan ve yerlerde kullanılmaktadır. Firmanızın logosunu, ismini taşıyan çantalar insanların elinde bedavadan sizin reklamınızı yapacaktır. Uzun ömürlü olan çantalar defalarca kullanıla bilmektedir.Ankara Tela çanta, Ankara bez çanta, Ankara promosyon çanta ürünleri, Ncr Çanta bünyesinde profesyönel çalışanlarımız tarafından sektörde kullanılan modern cihazlar ile itina ile üretilmektedir.

Tela Çanta üretim aşaması;

  • Sizlerin sipariş vermesi ile başlamaktadır.
  • Sipariş verdikten sonra sizlerin istediğiniz gramajda kumaşlar temin edilir.
  • İstediğiniz ebatlarda Tela Kumaşlar yada Hem Bez Kumaşlar'a yüksek kalitede baskı işlemi uyğulanır.
  • Baskı işleminden sonra kumaşlar istenilen ölçülerde kesilir , sonrasında alanında uzman ekibimiz tarafından dikkatli bir şekilde çantalarınız dikilir.

Ortaya çıkan ürünler itina ile paketlenip tarafınıza gönderilir.

Ankara ve ilçelerine hizmet veren firmamız Ankara Tela Çanta ve Ankara Bez Çanta ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca; Dondurma Çantaları, Pastane Çantaları, Fuar Çantaları, Bez Çantalar, Mutfak Çantaları ve Ham Bez Çanta üretimi yapmaktayız.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp