İstanbul Tela Çanta Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

İstanbul Tela Çanta Ham Bez Çanta

 İstanbul Tela Çanta Ham Bez Çanta, tekrar tekrar kullanılabilir çantalar artık herkesin evinin ihtiyacıdır. Poşet kullanımının paralı olması bunun en büyük nedenlerindendir. Daha önce kimse alışverişe giderken kendi torbasını da yanında götürme ihtiyacı duymuyordu. Birçok poşet israf oluyordu. Daha da kötüsü bu poşetler doğaya büyük zarar veriyordu. Bu nedenle 2019 yılının başından itibaren poşet kullanımı paralı hale gelmiştir. Doğayı korumak hepimizin görevidir. Bizden sonraki nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için yapılabilecek en kolay uygulamalardan biri geri dönüştürülebilir poşet ve bez çantalar kullanmaktır. Yeni uygulamalardan sonra İstanbul tela çanta – ham bez çanta üretimi artmıştır. İstanbul'un nüfusu düşünüldüğünde bu talebi karşılamak için birçok şirket kurulmuştur. Bu şirketler içinde en uygun fiyat garantisi ile size hizmet veriyoruz.

İstanbul Tela Çanta – Ham Bez Çanta Çeşitleri 

Tela çantalar tekrar tekrar kullanılabilen çantalardır. Üretiminde tela kullanılması dayanıklılığını arttırmıştır. Tela çantalar birçok farklı boyutta ve desende üretilebilir. Üzerine istenilen desen ya da logo uygulanabilir. Renkler de bu çantalarının üretiminde istediğiniz gibi kullanılabilir. Tela çantalar büzgülü ya da kulplu olarak üretilebilir. Bu karar size kalmıştır. Kullanmak istediğiniz alana göre seçiminizi yapabilirsiniz. Geri dönüşüme uygun olan bu çantalar hem doğa dostu hem de cebinizin dostudur. Uygun fiyatlı olmaları tercih edilme nedenleri arasında en önde olandır. İstanbul tela çanta – ham bez çanta talebini en iyi şekilde sağlamak için üretiminizi son teknoloji makineler kullanarak yapıyoruz. İmalattan halka satış yaptığımız için ürünlerimiz uygun fiyatlıdır. Bez çantalar her türlü etkinlikte tanıtım amacıyla kullanılabilir, promosyon için kullanılabilir, üniversite tanıtımları için kullanılabilir. Özellikle logo baskılı olarak ürettiğimiz tela çantalar ile müşterisini memnun eden şirketler, başarılı promosyon çalışmaları hedefine ulaşmıştır. Siz de şirketinizi ya da işletmenizi tanıtmak istiyorsanız, İstanbul tela çanta – ham bez çantaçeşitlerimizden seçim yapabilirsiniz. Toplu alımlarınızda iskonto uygulanır. Bunun hakkında ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşın. En uygun fiyat garantisi ile kaliteli ürünlere ulaşın. Bu ürünler yıllarca kullanılacağı için kaliteden ödün vererek sadece fiyatı düşünmeniz, kısa vadede sizin ve şirketiniz için olumlu gibi gözükse de uzun vadede müşteri şikayetlerine yol açacaktır.

Ham bez çantalar %100 pamuktan üretilmiştir. Tekrar tekrar yıkanıp, kullanılabilir. Bunun için yıkama talimatlarına dikkat etmek yeterlidir. Uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kalacaktır. Ham bez çantaları isterseniz baskısız isterseniz de baskılı olarak sipariş edebilirsiniz. İstediğiniz ürünü oluşturmak için bizimle iletişime geçin. Bez çantaların düz renkleri vardır. Ham bez çantalar birçok renk çeşidi ile sizin beğeninize sunulmuştur. Kırmızı, beyaz, mavi, sarı, siyah, krem ve antrasit renkleri bulunur. Bu renkler dışında istediğiniz bir renkten özel sipariş ile üretim yapılabilmektedir. Ham bez çantalar, kumaş boyaları ile boyanabilir. Hayal gücünüzü kullanarak siz de istediğiniz renk ile boyayabilirsiniz. İsterseniz üzerine çizeceğiniz desenler ile fark yaratabilirsiniz. 

İstanbul Tela Çanta – Ham Bez Çanta Sipariş, Ödeme Seçenekleri ve Teslimat Süresi

İstanbul Tela Çanta – Ham Bez Çanta arayanlar için en kısa sürede üretim yapıp, ürünlerinizi kapınıza kadar teslim ediyoruz. Düz renk ve baskısız olan çeşitlerimiz stoklu olarak üretilir. Bu ürünler 1 iş gününde kargoya verilerek, kısa süre içinde teslimatı sağlanır. Logolu ya da farklı desenli siparişleriniz için bu süre 1-15 gün arasında değişir. Ödemelerinizi kredi kartı, havale, eft ya da kapıda ödeme seçeneğini kullanarak yapabilirsiniz. Kapıda ödeme sadece nakit olarak anlaşmalı kargo şirketleri aracılığıyla yapılmaktadır. Site içinden alışveriş ödemelerinizi yaptığınızda taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Taksit seçenekleri banklara göre değişmektedir. Size uygun olan bankayı seçerek uygun taksitli fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Ürünler size teslim edilirken, kontrol ediniz. Eğer açılmış ve yıpranmış bir paket ile karşılaşırsanız, tutanak tutturarak bize bilgi verin. Bu şekilde sorun en kısa içinde çözülecek ve size geri dönüş yapılacaktır. Sorun kargo firmasından ya da paketlemeden kaynaklanabilir. Her iki durumda da müşteri memnuniyeti ilkelerimiz gereğince en hızlı şekilde tekrar üretim yapılacak ve ürünler size sorunsuz olarak gönderilecektir. Sipariş miktarınıza göre en hızlı şekilde üretim yapılarak ihtiyacınız karşılanacaktır. Bu çantalar yıllarca kullanacağınız ve tavsiye edeceğiniz çantalar olacaktır.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp