Kanvas Çanta'nın Özellikleri Nelerdir? - Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Kanvas Çanta'nın Özellikleri Nelerdir?

Çantaların üretiminde ön ve arka yüzlerinde keten kumaş kullanılarak üretilen çantalara kanvas çanta denilmektedir. Kanvas kumaşlar kullanılan kumaştan kaynaklı belli bir yapıya sahiptirler. Kumaşın üretiminde kullanılan iplik ve örgü

şeklinden kaynaklanan çok sağlam bir kumaş çeşididir. Kanvas çantalar promosyon aracı olarak firmalar tarafından tercih edilmektedir.

Kanvas Çantalar uzun ömürlü olmasından kaynaklı reklamlarınızı daha uzun süre insanlar tarafından yapılmasına olanak sağlamaktadır. Tela Çanta gibi Kanvas Çantaların üzerlerini istenilen baskı ve desen yapılabilmekte ve fuar ve sergilerde promosyon aracı olarak kullanılmaktadır.

Kanvas kumaşlar çanta yapımında ve tekstil alanında da firmalar tarafından tercih edilmektedir. Kanvas kumaşın üretim ve iplik yapısı olarak kumaş ile kot karışımı olarak adlandırılmaktadır bu özellikleri itibariyle spor kıyafet üretiminde kullanımı yaygındır. İnsanların genellik spor kıyafet seçiminde daha çok kanvas kumaştan üretilen ürünleri tercih etmektedirler. Kanvas kumaştan üretilen kıyafetler kullanımı kolay ve dayanıklıdır.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp