Promosyon Çanta Fiyatları - Promosyon Çanta Modelleri

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Promosyon Çanta Fiyatları

Firmaların müşteri arttırmak için sürekli çalışmalar yapması gerekir. Rekabetin çok yüksek olduğu sektörlerde bir adım öne çıkmak çok önemlidir. Müşterilerin işine yarayacak ürünlerle tanıtım yapmak, müşteri geri dönüşüne olumlu etki

yapacaktır. Bunun için promosyon çanta kullanabilirsiniz. Promosyon bez çantalar doğa dostudur. Tekrar tekrar kullanılabilen bu çantalar ile sürekli müşterinin aklında kalabilirsiniz. Gün içinde sürekli alışveriş yapıyoruz. Bu alışverişlerde poşetler kullanıyoruz. 2019 yılında gelen uygulama ile poşet kullanımı paralı hale geldi. Bu poşete para vermek istemeyen ve doğayı korumak isteyenler için yanlarında bez çanta taşıma alışkanlığını oluşturdu. Bu hem bütçeniz hem de doğa için çok olumlu bir gelişmedir. Bez çantalarınızı tekrar tekrar kullanabilir, yıllarca aynı üründen yararlanabilirsiniz. Unutmayın ki promosyon çanta en yaygın olarak kullanılan, fiyatı uygun olan bir satış pazarlama stratejisidir.

Promosyon Bez Çanta Fiyatları

Promosyon çanta diğer tüm bez çanta çeşitlerimiz gibi en uygun fiyat garantisi ile web sitemizde satışa sunulmuştur. Satın alacağınız ürün adedine göre fiyatlarda indirim yapılmaktadır. Toptan alışveriş için bizimle iletişime geçin. En uygun fiyatlar için mail ve telefon yolu ile bize ulaşabilirsiniz. Promosyon çanta ile satışlarınızı arttıracak ve müşterilerinizi şirketinize olan bağlılığını arttıracaktır. Herkesin evinden mutlaka bir promosyon çanta vardır. Etkisi bu kadar fazla olan bir ürünü kendi şirketiniz ya da firmanız için kullanmak çok akıllıca olacaktır. Bu şekilde firmanız ve kampanyalarınız her eve ve her potansiyel müşteriye ulaşabilir hale gelecektir. Elden ele dolaşan reklamınız kısa sürede olumlu dönüşlere sebep olacaktır.

Baskılı Promosyon Bez Çanta

Promosyon çanta üzerine istediğiniz baskıyı ve deseni yaptırabilirsiniz. En sevdiğiniz mesajı üzerine yazdırarak akıllarda kalabilirsiniz. Firmanızı tanıtmak ya da satışlarınızı arttırmak istiyorsanız, firma logonuzu ya da kampanyalarınızı bu bez çantalar üzerine basabilirsiniz. Bu bez çantalar ile yüz binlerce müşteriye ulaşabilirsiniz. Müşteri sizin ürününüze ihtiyaç duyduğunda oluşturduğunuz olumlu algı ile sizi tercih edecektir. Logo ve satış kampanyanızı belirledikten sonra bize ulaşın. Sizin için en beğeneceğiniz tasarımı yapacağımıza emin olabilirsiniz. Bu tasarımdan emin olmanız için sizinle her zaman iletişim halinde olacağız. Ürünün basılmış halini görmek ve dokunmak isterseniz sizin için bir numune promosyon çanta gönderebiliriz. Size özel promosyon bez çanta ile satışlarınızı arttırmaya hazır olun. Doğa dostu bez çantalar ile müşterilerinize ulaşırken, doğayı da korumuş olacaksınız. Doğaya önem veren müşterileriniz tarafından daha fazla takdir edilip, ilgi göreceğinizden emin olabilirsiniz. Genç nesil müşteriler doğaya verdikleri önem ile bez çanta uygulaması ile satış, tanıtım ve promosyon yapan şirketleri daha fazla tercih etmektedir. Bu promosyon maliyeti en kısa sürede çıkarabileceğiniz bir gider olacaktır. Doğayı korumanın ve gelecek nesillere aktarabilmenin verdiği mutluluk ise para ile ölçülemeyecek kadar değerlidir. Bez çantalara logonuzu bastırarak plastik poşetler gibi mağazanızda satışa sunabilirsiniz. Bu şekilde müşteriler tek kullanımlık plastik poşetler yerine, tekrar tekrar kullanılabilen bez çantaları tercih edecektir.

Promosyon Çanta Sipariş ve Üretimi

Promosyon çantalarınız sizin istediğiniz şekilde tasarlanıp üretilir. İstediğiniz logo kullanılır ve istediğiniz renkte üretim yapılır. Bu üretim süresi istenilen miktara göre değişebilir. Sizin için en kısa sürede siparişlerinizi hazırlayıp, istediğiniz yere ulaştıracağız. Teslimat süresi ve üretim ile ilgili sorularınız için bizden destek alabilirsiniz. En sevilen pazarlama kampanyanız bez çantalarla birlikte daha fazla ilgi görecektir. Sipariş için hızlı bir şekilde karar verip, üretime geçmek ve üretim süresini hesaba katarak kampanyanızı planlamanız aksamaları önleyecektir.

Promosyon Çanta Fiyat ve Ödeme 

Sizin için en uygun fiyat garantisi ile en yüksek kalitede ürettiğimiz promosyon çantalar sizin için en iyi seçenektir. Ürünlerin ödemesini kredi kartı, havale, eft ya da kapıda ödeme ile yapabilirsiniz. Kredi kartı ile ödemelerde taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Bu taksit sayıları bankalara göre değişmektedir. Kapıda ödeme sadece nakit olarak kabul edilmektedir. Kargo firmasına ödemeyi yapabilirsiniz. Promosyon bez çantalar size ulaştığında kargo yetkilisinin yanında mutlaka kontrol ediniz. Paketleme en iyi şekilde yapılsa da yolda oluşabilecek bir soruna karşı kontrol etmeniz siparişlerinizin güvenliği için önemlidir. Siparişlerde bir sorun ile karşılaştığınızda kargo yetkilisine tutanak tutturarak ürünleri geri gönderebilirsiniz. Bu şekilde ürünler kontrol edilip, sorunsuz ürünler size gönderilecektir.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp