Tela Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Tela Çanta

Tela Çanta geri dönüşüm malzemelerinden üretilen ve doğayı kirleten plastik çantaların kullanım alanlarında, plastik çanta poşetlerin yerini almaya başladı. Tela çantalar geri dönüşüm maddesinden üretiliyor olması; plastik poşet ve çantalar gibi doğaya zarar vermemektedir. Geri dönüşüm den üretiliyor olması dokusuz kumaş ve doğada kendiliğinden kaybolması yeşil bir dünya için önemli bir adımdır. Günümüzde doğayı kirleten o kadar çok materyal bulunmakta bu anlamda tela çantalar bizim için ve doğa için büyük bir kazançtır.  Temiz bir dünya için yapmamız gereken plastik torba ve poşetlerden kaçınmamız olacaktır.

Tela Çanta

Tercih edilmesinin en önemli etkenlerinden biriside kullanım basitliği ve kullanılmadı zamanlarda kolayca saklanabilmesi ayrıca birden daha çok kullanım imkânı sunmasıdır. Üretildiği materyalin özelliği olan esnek bir yapıda olması ürünlere daha dayanıklı bir özellik katmakta ve bu özelliği daha çok tercih edilmesine neden olmaktadır. Firmaların promosyon (reklam) amacıyla da tela çantaları çoğunlukla tercih etmektedirler.

İnternet sitemizde bulunana ürünler daha önce firmalara ve kişiler yapmış olduğumuz çantalardır. Firmalar tarafından beğenilen ve yapmış olduğumuz ürünlerin kalitesinden memnun olmaları bizim için önemli bir referans oluşturmaktadır. Tela çantalar, taşıma kapasitesi ve ölçüleri bakımından diğer taşıma poşetlerine göre daha fazla ağırlık taşıyabilmekte, ayrıca istenilen ölçü ve ebatlarda üretimi yapılabilmektedir. İstenilirse tela çanta üzerine firmaların logoları ve istenilen yazılar baskı yöntemiyle basımı yapılabilmektedir.

Sizde tela çanta siparişi vermek istiyorsanız web sitemizde bulunan Ürünlerimiz sekmesi altında bulunan Tela Çantalar bölümünden ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey; bizimle iletişime geçmek. İster telefonla isterse Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ve güler yüzlü personelimizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.

Sizde firmanızın tanıtımını yapmak istiyorsanız, market torbası olarak kullanmak istiyorsanız Ncr Çanta sizlere her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli işçilik ile ürünleri sizler için üretmek istemekteyiz.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp