Tela Çanta Model ve Fiyatları

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Tela Çanta Model ve Fiyatları

Son dönemin en çok tercih edilen, Tela çanta model ve fiyatları en fazla çeşit ve uygun fiyat ile sitemizde. Herkesin çantasında bulunması gereken bu doğa dostu çantalar onlarca model ve renk seçeneği ile sizi bekliyor. Tela çantalar, üstüne baskı yapılabilen dayanıklı bir modeldir. Bu nedenle şirket tanıtımlarında logo eklenerek, kullanılabilir. Yapmanız gereken istediğiniz renk ve dizaynı logonuz ile birleştirmektir. Bunun için bizimle iletişime geçin. Size en uygun tela çanta modelini oluşturalım ve üretimini yapalım. Taslak halini gördüğünüz tela çanta modelinizin nasıl üretileceğini merek ediyorsanız, sizin için bir numune üretip gönderebiliriz. Tela çanta modelini inceledikten sonra kararınızı verebilirsiniz. Tela çanta modelleri istenilen boyutta üretilebilir. Bunun için kullanılacak alan çok önemlidir. Alışveriş ve market poşeti olarak kullanılacak tela çantaların ebatları daha büyük olmalıdır. Küçük eşyaların saklanması ve taşınması için kullanılacak tela çantaların boyutları ise daha küçük olabilir.

Tela Çanta Toptan Fiyat

Satışlarımız fabrikadan halka felsefesiyle gerçekleştirdiğimiz için Tela çanta model ve fiyatları en uygun bizim web sitemizdedir. İstediğini modeli seçin ve hem kaliteli hem uygun fiyatlı tela çantalarınıza kavuşun. Baskılı ya da düz renk tela çantalardan istediğinizi tercih edebilirsiniz. Toptan alımlarınızda farklı fiyatlar uygulanmaktadır. Bu fiyatlar almak istediğiniz tela çanta sayısına ve modele göre değişmektedir. Promosyon için kullanılacak tela çantalar uygun fiyatlı ve kaliteli seçenekleri ile bütçenize mutlaka uyacaktır. Tela çantalarda boyutlar küçüldükçe fiyat da düşmektedir. Daha uygun fiyat için yüksek miktarda üretim talep ederek, iskontodan yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak için bize telefon ya da mail yolu ile ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat ve kaliteli imalatımız sayesinde birçok firma ve şirket tarafından tercih edilmeye devam ediyoruz. Siz de tela çanta ya da istediğiniz çanta modeli için bize ulaşın. Hem siz hem de müşterileriniz memnun olsun.

Tela Çanta Üretim Süreci

Sizin için en uygun Tela çanta model ve fiyatları ile üretim yapabilmek için en iyi baskı makineleri ile çalışıyoruz. Her sipariş için titizlikle çalışıyoruz. Ürünlerimiz düz baskılı ya da istediğiniz modelde üretiliyor. Düz olan renkler için sürekli üretim yapıyoruz. Bu nedenle sitemizde var olan tela çanta modellerinden seçerseniz, kısa süre içinde elinize ulaşacaktır. Yüksek miktarda vereceğiniz siparişlerde üretim sürecimiz biraz daha uzun sürebilir. Size en iyi kalitede ürünleri sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tekrar tekrar kullanılabilir ve geri dönüşüme uygun çantalar ile müşteri memnuniyetinizi arttırabilirsiniz. En sevdiğiniz çantalar haline gelecek olan Tela çanta model ve fiyatları ile de kalbinize girecek. İşimizi sizin için severek yapıyoruz. Doğayı seviyoruz, geri dönüştürülebilir ve doğa dostu ürünler üretiyoruz. İlerleyen zamanlarda doğa dostu üretimin ve uygulamaların artacağı düşünülmektedir. Doğa ve doğal kaynaklarımız sonsuz değildir. Korunmaya ve yenilenmeye ihtiyaç duyar. Kullanılan her plastik poşet doğaya zarar verir. Bu nedenle üretim sürecimizde de doğa dostu uygulamalar kullanarak ürünlerimizi üretiyoruz. Organik çantalar ile doğa ile iyi anlaşmanıza küçük de olsa bir katkı sağlıyoruz.


Tela Çanta Teslimat ve Ödeme Seçenekleri

Tela çantaların teslimat şekli siparişinizin büyüklüğüne göre değişmektedir. Siparişleriniz bir çuvaldan fazla ile kargo firmaları tarafından gönderilmektedir. Siparişiniz bir çuvaldan fazla ise nakliye şirketleri ile evinize kadar ulaştırılır. Üretim süresinin model ve sayıya göre değişmesi nedeni ile 1-15 iş günü içinde siparişleriniz elinize ulaşacaktır. Siparişleriniz ürünlere zarar gelmeyecek şekilde paketlenerek kargo firması ya da nakliye şirketine teslim edilir. Teslimat sırasında açılmış, yırtılmış ya da zarar görmüş ürünleri, tutanak tutturarak geri gönderebilirsiniz. Tutanak tutturmadığınız durumlarda ürünler incelenir ve sorun şirketimizden ya da kargo firmasından kaynaklı ise zararınız ve mağduriyetiniz karşılanacaktır. Bu nedenle teslim aldığınız an ürünleri kontrol etmeniz, sizin yararınıza olacaktır. Ödemeleriniz sipariş sırasında kredi kartı ile ya da eft ve havale yolu ile yapabilirsiniz. Teslimat sırasında ödeme yapmak isterseniz kapıda nakit ödeme seçeneğini de kullanabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneği anlaşmalı kargo firmaları ile sadece nakit olarak yapılmaktadır. Web sitemiz üzerinden sipariş verirken kredi kartı ile ödemelerinizde taksit seçeneğini kullanabilirsiniz.Tela çanta model ve fiyatları ile ihtiyacınızı karşılayacaktır. Bizim için önemli olan uygun fiyata kaliteli ürün üreterek müşterilerimizi memnun etmektir.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp