Toptan Bez Çanta

Promosyon Çanta - Tela Çanta - Bez Çanta - Ham Bez Çanta

ArabicEnglishRussianTurkish

blog-img

Toptan Bez Çanta

Bez çantaların kullanım alanları fazlaca yaygındır. Reklam amaçlı olarak kullanılan bu mamüller, müşterilere çok kısa vadede geri dönüş de kazandırmaktadır.

Baskılı ya da baskısız olarak üretilen toptan bez çanta modelleri de firmalara istedikleri müşterilerine rahatça dağıtabilecekleri çantaları uygun fiyata temin etme fırsatı sağlamaktadır. Reklam yapmak isteyen müşteriler bu çantalardan temin ederek, diledikleri tasarımları üzerine bastırabilmektedir. Bu konum maliyet açısından da firmalara büyük avantaj sağlamaktadır. Toptan bez çanta satın alırken dikkat edilmesi gereken belli noktalar bulunmaktadır. Bezin çeşidi, kalitesi ve sağlamlığı bu konuda büyük önem arz etmektedir. Ofset baskı tekniği ile renklendirilen bu mamüller, baskı aşamasına vardığında belli sorunlar ortaya çıkarmayacak nitelikte olmalıdır.

Toptan Bez Çanta Modelleri

Toptan bez çanta satın alacak olan şirketler, kullanım amaçlarına bakılırsa seçim yapabilmektedir. Eczaneler ya da optikçiler oldukca daha küçük ebatlı olan ürünleri tercih ederken, belediye ve hastaneler daha büyük ebatlı ürünleri tercih etmektedir. Bazı müşteriler ise içine yerleştirecekleri ürünlerin boyutuna nazaran özel ebatlarda çantaları da sipariş edebilmektedir. Reklam niteliği taşıyan bu ürünlerin üstüne logo, çarpıcı söz yahut firma bilgisi basılmaktadır. Bu sayede herhangi bir bölgede bulunan potansiyel müşterilere de tanıtım yapılabilmektedir. Firmanın çantayı ne biçimde değerlendireceği, üzerine ne tür bir tasarım uygulayacağı ise tamamen şirketin hayal gücü hakkında bir durumdur. Ayrıca yılların tecrübesi ve birikimiyle "Ncr Çanta" firmamız ile iletişime geçilerek istenilen ürünler ile alakalı bilgiler de edinilebilir.

Telefon Yol Tarifi WhatsApp